- FRANKFURTER WORSTEN -

Hot-dog

Hot-dog_Sosi_frankfurter_worstjes_sosifactory

 

Onze Hot-dogs zijn zowel koud als warm lekker! Uit het vuistje, als aperitiefhapje, of zelfs op de BBQ. Ook heerlijk verwerkt in gerechten zoals een croque, quiche, omelet, enzovoort. Kies voor dit veelzijdig product als ultieme snack! Je kan ze overal mee naartoe nemen, dankzij de verpakking onder beschermende atmosfeer. Bovendien zijn deze worstjes vetarm én glutenvrij. 

 


- So-Si Gevogelte -

Proef nu ook onze Hot-dog variant met gevogelte! Ook heerlijk van smaak en net iets gezonder!

- Getuigenissen -

"Een zomerse barbecue met vrienden is gewoon niet compleet zonder Hot-dog worstjes van The Sosi Factory. De geroosterde smaak van de BBQ zorgt voor extra genot in de mond.. En iedereen die ze geproefd heeft, zal het hiermee eens zijn! Aan tafel!" 

- Fleur Demeyer, Jan Smet, Marie-Luca Beyaert, Lucas Lambrechts -


 "Ik hou van een So-Si worstje van gevogelte, ze zijn mijn redding voor als ik honger heb tijdens een lange wandeltocht. Net zoals marchmellows, warm ik ze op boven het kampvuur. Hmm heerlijk... Bovendien zijn ze helemaal niet vettig! Voor mij zijn deze worstjes een moment van puur genot."  

- Margaux Van den Hende - 

 

 

 

 

 

"Wij nemen vaak Hot-dogs van The Sosi Factory mee als we samen met ons gezin gaan wandelen in de Ardennen. Heel handig om mee te nemen in de rugzak en vervolgens zo 'uit het vuistje' te eten!"

- Karine Ryckaert -